AYDIN / NAZİLLİ - Nazilli Menderes Anadolu Lisesi

0(256)312 2179
Yıldıztepe Mah.Muammer Hastepe Caddesi No67 Nazilli / AYDIN
Vizyon
Biz ; çalışmaları ilgiyle takip edilen , keşke üyesi olsaydım denilen bir kurum olmak için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi: Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerimize bağlı, 21. yüzyılın ve ülkemizin ihtiyaçlarına uygun yetiştirmek , yükseköğretim kurumlarına en iyi şekilde hazırlama; çağdaş düşünceli , sorumluluk duygusu gelişmiş, öğrenmeyi öğrenmiş, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan ,mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak hayata hazırlamaktır.
Toplantı Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
iNGİLİZCE-ALMANCA
Pansiyon Bilgileri
PANSİYONUMUZ BULUNMAMAKTADIR.
Minibüs-Yaya
OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL SERVİS HİZMETİ VARDIR.
Yıldıztepe Mah.Kurudere Cad.No:67 Nazilli AYDIN
İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri
https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/nakilonay.htm ADRESİNDEN ÖĞRENİLEBİLİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun LGS Başarı Durumu
LGS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2015-%76 , 2016-%74 , 2017-%70 , 2018-%67,74
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Badminton, Futsal, Futbol, Tenis,Voleybol,Basketbol,Masa Tenisi ve çeşitli Branşlarda Atletizm Takımları kurulmuş ve her yıl çeşitli müsabakalarda okulumuz temsil etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına her yıl çeşitli branşlarda müracat yapılmaktadır.
Okulumuzda her yıl 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda 2018-2019 yılı itibariyle ‘Bridge to a Brighter Future’ isimli Erasmus+ KA229 projesi yürütülmektedir. 17 Haziran 2019 tarihinde CERN ( Avrupa nükleer Araştırma Merkezi tarafından kurumumuza randevu verilmiş olup 15 -20 Haziran 2019 tarihleri arasında Isviçre - Italya-Cern bilimsel, kültürel, Teknik gezi planlanmıştır.
Diğer Hususlar